Haemme ammattitaitoista pienkonemekaanikkoa Turkuun vakituiseen työsuhteeseen

Odotamme sinulta kokemusta pienkoneiden korjauksesta, joten moottorisahat, ruohonleikkurit ja muut puutarhakoneet ovat tuttuja koneita. Työtehtäviisi kuuluu mm. asiakaskoneiden korjaus- ja huolto, vaihtokoneiden korjaus- ja huolto, uusien koneiden kasaus ja käyttökuntoonlaitto, korjaamon muut mahdolliset työt sekä tarpeen vaatiessa varasto yms muut liittyvät työt. Pääpaino kuitenkin huoltotoiminnan ylläpito. Huoltokoulutusta järjestävät säännöllisesti suuremmat maahantuojat, joissa sinun tulee käydä ylläpitääksesi tietämystä myös uusista konemalleista.

Työaika on normaalisti ma-pe klo 9-17.

Kysy lisätietoja tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen (liitä ansioluettelo mukaan) sähköpostiin info (ät) konetoimi.fi.

Voit tehdä hakemuksen myös alla olevalla lomakkeella.

Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Hakemuslomake

    Tietoa yrityksestä

    Konetoimi on metsä-, piha- ja puutarhakoneiden, varusteiden, varaosien ja tarvikkeiden erikoisliike Turussa. Olemme yli 35 vuotta pienkonealalla toiminut yritys, joten ammattitaidostamme voit olla vakuuttunut – olemme yksi Suomen johtavista varaosien ja tarvikkeiden tukkuliikkeistä. Yrityksellä on kuluttajille suunnattu verkkokauppa osoitteessa Pihakone.fi

    Yrityksen myymälä, varasto ja toimitilat sijaitsevat osoitteessa Nuppulantie 7-9, 20320 Turku