Menu
Your Cart

Alpina-ruohonleikkurit

Alpina on tunnettu ja arvostettu puutarhakoneiden valmistaja, joka tarjoaa laadukkaita ja kestäviä ruohonleikkureita sekä ammattilaisille että kotikäyttäjille. Valikoimasta löytyy sopiva laite niin pieniin kaupunkipihoihin kuin laajoihin puutarhoihin ja julkisiin tiloihin. Alpina-ruohonleikkurit on suunniteltu kestämään pohjoismaisia olosuhteita, ja ne ovat tunnettuja erinomaisesta leikkuutuloksestaan, tehokkuudestaan ja helppokäyttöisyydestään.

Työnnettävät ruohonleikkurit

Työnnettävät ruohonleikkurit ovat kevyitä ja kompakteja, minkä ansiosta ne sopivat erityisen hyvin pienille ja keskisuurille pihoille. Niiden moottoriteho vaihtelee ja ne sopivat erinomaisesti myös epätasaisille alueille ja nurmikon reunojen siistimiseen. Alpinan työnnettävät ruohonleikkurit ovat hiljaisia ja ympäristöystävällisiä, ja niitä on saatavilla sekä bensa- että akkukäyttöisinä.

Merkki: Stiga Tuotenro: ALAL446
Leikkuuleveydeltään 46 cm oleva työnnettävä Alpina AL4 46 ruohonleikkuri on erinomainen ostos pienemmille sekä keskisuurille nurmialueille. AL4 46 ruohonleikkuri on varustettu 60 litran keruusäiliöllä minkä ansiosta voit työskennellä pitkiä jaksoja ilman säiliön tyhjennyksen aiheuttamia keskeyt..
289.00 € 319.00 €
Veroton hinta:233.06 €
Näytetään 1 - 1 (Yhteensä 1. Sivuja 1.)
Sivustomme käyttää evästeitä asiakaspalvelumme parantamiseksi. Tietosuojaseloste.