Huolto ja varaosat

Huoltokorjaamo toimii tilojemme yhteydessä Turussa.
Huoltomme on suljettuna 23.7-5.8 (vk 30-31) sekä 3.9.-16.9. (vk 36-37) väliset ajat huoltomiehemme vuosiloman vuoksi.

Omassa huollossamme korjaamme/huollamme ensisijaisesti meiltä hankitut edustamamme merkit. Sesongin ulkopuolella huollamme mahdollisuuksiemme puitteissa myös muita merkkejä. Takuuasioissa käänny aina tuotteen myyneen liikkeen puoleen.

Huomioithan, että kevään ja kesän huollon ruuhkahuiput pystyt parhainten välttämään teettämällä perus- ja määräaikaishuollot jo talven aikana. Halutessasi saat myös ostamasi laitteen käyttökunnossa ja luovutushuollettuna.

Muista varata ruohonleikkurin, ajoleikkurin, puutarhajyrsimen jne isomman laitteen huolto etukäteen ennen kuin tuot laitteen p. 254 6600. Rajallisten säilytystilojen vuoksi emme pysty ottamaan huoltokoneita säilytykseen etukäteen. Puutarhajyrsimessä tulee olla kuljetuspyörä/pyörät paikoillaan kun se tulee huoltoon. Moottorisahan ja raivaussahan voit tuoda huoltoon aikaa etukäteen varaamatta.

Varaosat lähes kaikkiin pienkoneisiin

Olemme yksi Suomen johtavista varaosatoimittajista ja jälleenmyyjiämme löytyy lähes jokaiselta paikkakunnalta. Varaosavarastomme käsittää yli 10 000 nimikettä joten valikoimamme myös muihin kuin edustamiimme merkkeihin ovat hyvin laajat. Valikoimastamme löytyvät esim. leikkurin terät ja kiilahihnat lähes kaikkiin markkinoilla oleviin merkkeihin ja tietenkin heti varastosta.