Huolto ja varaosat

1.5.2021 Huoltomme on suljettu toistaiseksi. Varaosapalvelumme toimii normaalisti! Tällä hetkellä suosittelemme kääntymään huolto- ja korjausasioissa Kone Lahdenmaa, Köydenpunonjankatu 14, Turku tai  Kunun Pyörä, Polttolaitoksenkatu 9, TURKU.

Omassa huollossamme korjaamme/huollamme ensisijaisesti meiltä hankitut edustamamme merkit. Sesongin ulkopuolella huollamme mahdollisuuksiemme puitteissa myös muita merkkejä. Takuuasioissa käänny aina tuotteen myyneen liikkeen puoleen.

Huomioithan, että kevään ja kesän huollon ruuhkahuiput pystyt parhainten välttämään teettämällä perus- ja määräaikaishuollot jo talven aikana. Halutessasi saat myös ostamasi laitteen aina käyttökunnossa ja luovutushuollettuna.

Muista varata ruohonleikkurin, ajoleikkurin, puutarhajyrsimen jne isomman laitteen huolto etukäteen ennen kuin tuot laitteen p. 254 6600. Rajallisten säilytystilojen vuoksi emme pysty ottamaan huoltokoneita säilytykseen etukäteen. Puutarhajyrsimessä tulee olla kuljetuspyörä/pyörät paikoillaan kun se tulee huoltoon. Kesäaikaan myös pienempien laitteiden huolto/korjaus tulee varata etukäteen ennen laitteen tuomista.

Varaosat lähes kaikkiin pienkoneisiin

Olemme yksi Suomen johtavista varaosatoimittajista ja jälleenmyyjiämme löytyy lähes jokaiselta paikkakunnalta. Varaosavarastomme käsittää yli 10 000 nimikettä joten valikoimamme myös muihin kuin edustamiimme merkkeihin ovat hyvin laajat. Valikoimastamme löytyvät huolto-osat kuten, ilmansuodattimet, leikkurin terät, kiilahihnat jne lähes kaikkiin markkinoilla oleviin merkkeihin ja tietenkin heti varastosta.