Menu
Your Cart

Käytetyt lumilingot

Käytetyt lumilingot ovat erinomainen valinta niille, jotka haluavat pitää piha-alueensa puhtaana lumesta talvikuukausina ilman, että täytyy sijoittaa uuteen laitteeseen suuria summia rahaa. Meiltä on saatavissa myös uudet lumilingot. Tässä kategoriassa tarjolla on valikoima lumilinkoja eri merkeiltä ja malleilta, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin.

Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme vain parasta laatua, ja tämän vuoksi kaikki myynnissä olevat käytetyt lumilingot ovat läpikäyneet tarkastusprosessin. Ne ovat tarkistettu huolellisesti varmistaaksemme, että ne ovat täysin toimintakuntoisia ja turvallisia käyttää.

Lisäksi tarjoamme myös asiakastukea ja neuvontaa lumilingon valinnassa, jotta voit olla varma siitä, että saat juuri sellaisen laitteen, joka sopii parhaiten tarpeisiisi ja budjettiisi. Kaikki myymämme käytetyt lumilingot ovat saatavilla kilpailukykyiseen hintaan, ja olemme täällä auttamassa sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun lumien poistoon pihaltasi.

Käytetyn lumilingon hinta

Käytettyjen lumilinkojen hinnat ovat yleensä huomattavasti edullisempia kuin uusien laitteiden hinnat. Hinta riippuu lumilingon iästä, merkistä, mallista ja kunnosta. On mahdollista löytää hyväkuntoisia käytettyjä lumilinkoja huomattavan edulliseen hintaan.

Käytetty Ariens ST522 lumilinko
Vain nouto
Merkki: Käytetyt koneet Tuotenro: käymuut_1
Käytetty Ariens ST522 1-vaihelumilinko. Parhaimmillaan laatoitetuilla tai asvaltoidulla alueella, 2-T moottorilla.Kone on tilanpuutteen vuoksi varastollamme, jos haluat tulla katsomaan konetta soita (02-2546600) tai laita viestiä (myynti (ät) konetoimi.fi) etukäteen niin tuomme koneen myymäläämme...
380.00 €
Veroton hinta:306.45 €
Näytetään 1 - 1 (Yhteensä 1. Sivuja 1.)