Menu
Your Cart

Moottorisahat

Etsitkö laadukasta moottorisahaa? Hienoa, olet oikeassa paikassa. Hanki meiltä saha, joka helpottaa puutöitäsi. Valikoimamme tarjoaa laadukkaita moottorisahoja, jotka ovat suunniteltu auttamaan sinua sahaamaan tehokkaasti ja nopeasti. Olipa kyseessä pienet kotipuutyöt tai suuremmat sahausprojektit, meidän moottorisahat takaavat sinulle vaivattoman sahauskokemuksen.

Moottorisahamme ovat myös erittäin kestäviä, joten voit luottaa siihen, että saat sijoituksellesi vastinetta. Oli tarpeesi mikä tahansa, meidän valikoimastamme löydät varmasti moottorisahan, joka vastaa tarpeitasi ja auttaa sinua saavuttamaan parhaat mahdolliset tulokset. Tilaa moottorisaha nyt ja varmista, että saat käyttöösi tehokkaamman sahausratkaisun!

Suomi on metsien maa ja puita kuluu lämmitykseen kesät talvet. Moottorisaha on tehokas työväline puiden kaatoon, pätkimiseen ja polttopuiden tekoon. Valikoimastamme löydät moottorisahat niin satunnaiseen harrastelijakäyttöön, tehokkaisiin sahaustöihin kuin myös vaativampaan ammattikäyttöön.

Moottorisaha on hyvä valinta

- Moottorisaha on tehokas ja monipuolinen työväline muun muassa puiden kaatoon, harvennukseen ja polttopuiden tekoon.
- Pienellä huollolla saha on erittäin pitkäikäinen ja kestävä.
- Valikoimastamme löydät niin kevyt ja pienet sahat kuin tehokkaammat ammattikäyttöön soveltuvat sahat.
- Asianmukaisilla turvavarusteilla moottorisahan käyttö on turvallista ja miellyttävää.

Polttomoottorikäyttöinen moottorisaha

Suurin osa käytössä olevista moottorisahoista on polttomoottorikäyttöisiä. Sahoja löytyy niin satunnaiseen mökkikäyttöön, metsää omistavalle omakotitaloasujalle kuin metsäammattilaiselle. Kun olet hankkimassa moottorisahaa, mieti minkälainen tarve sinulla on: kaadatko paljon puita, teetkö satunnaisia harvennushommia vai pilkotko polttopuita? Suurella sahalla saa tehtyä pieniäkin hommia, mutta ei toisin päin. Sahojen tehot, terän pituudet ja painot vaihtelevat, joten valitse omaan käyttötarkoitukseesi soveltuva moottorisaha.

Akku- ja sähkökäyttöiset moottorisahat

Akku- ja sähkökäyttöiset moottorisahat ovat kevyitä ja ne soveltuvat pieneen käyttöön, kuten ohuiden rankojen pätkimiseen, pihapiirin siistimiseen ja polttopuiden tekoon. Akku- ja sähkökäyttöisten moottorisahojen etuna on myös niiden huoltovapaus. Akkukäyttöinen saha on johdoton, joten työskentely on vapaampaa ja huolettomampaa.

Kun mietit moottorisahan hankintaa, ota huomioon:

- Käyttötarkoituksesi ja tarpeesi. Tarvitsetko moottorisahaa pieniin satunnaisiin töihin vai tehokkaaseen puunkaatoon?
- Onko sahan painolla ja ketteryydellä väliä? Kevyet akku- ja sähkömoottorisahat soveltuvat mainiosti pienien rankojen ja polttopuiden pätkimiseen.

Turvavarusteet

Moottorisahan käyttäjälle asianmukaiset turvavarusteet ovat halpa henkivakuutus, joita suosittelemme kaikille moottorisahan käyttäjille. Valikoimastamme löydät muun muassa turvahousut, turvasaappaat, kypärät, turvakäsineet ja metsurintakit.

Moottorisaha - Parhaat mallit vaativaan käyttöön

Moottorisaha on korvaamaton apuväline niin ammattilaisten keskuudessa kuin kotikäytössäkin. Meiltä löydät huippuvalikoiman tuotteita laadukkailta ja luotettavilta merkeiltä, kuten Efco, Echo ja Stiga. Riippumatta siitä, tarvitsetko voimakkaan mallin vaativiin metsätöihin vai kevyen ja helposti käsiteltävän sahan kotipihaan, meiltä löydät juuri sopivan mallin. Valikoimamme sahoissa yhdistyy korkea laatu ja innovatiiviset ominaisuudet. Lisäksi asiantunteva tiimimme on täällä auttaakseen sinua valitsemaan sopivimman moottorisahan tarpeisiisi.

Efco-moottorisaha - Laatua, johon voit luottaa

Efco-moottorisaha tunnetaan kestävänä ja suorituskykyisenä työkaluna. Suosittuja vaihtoehtoja ovat Efco MTH5100, joka on suunniteltu käyttäjäystävällisyyttä ajatellen. Tärinänvaimennus yhdessä helpon käynnistyksen kanssa tekevät työskentelystä mukavaa. Toisaalta Efco MTi30 akkusaha 40V/5,0Ah, on ympäristöystävällinen vaihtoehto, joka tarjoaa johdottoman työskentelyn vapauden ja ergonomisen muotoilun. Lisäksi tämän sahan akku käy myös muihinkin Efcon laitteisiin, joka lisää sen käytännöllisyyttä. 

Echo-moottorisaha - Voimaa ja kestävyyttä

Echo-moottorisaha on tunnettu laadustaan ja pitkäikäisyydestään, joka tekee siitä suositun valinnan. Suosituimpiin malleihin kuuluvat Echo CS-4310SX, joka sopii mainiosti ammattikäyttöön sen kevyen painon ja tehokkuuden ansiosta, sekä Echo CS-3510ES, jossa on EasyStart kevytkäynnistys, joka tekee käynnistyksestä helppoa ja nopeaa. Komposiittirungon ansiosta saha on erittäin kestävä ja sen paino on vain 3,7 kg.

Stiga-moottorisaha - Suorituskyky ja käyttömukavuus samassa paketissa

Stiga-moottorisaha yhdistää suorituskyvyn ja käyttömukavuuden. Suosittu Stiga SP316 tarjoaa kevyen ja kompaktin rakenteensa ansiosta hyvän hallittavuuden. Se on varustettu ergonomisella kahvalla helppoa ja turvallista käyttöä varten. Tärinänvaimennus vähentää käsivarsiin kohdistuvaa tärinää, tehden työskentelystä mukavampaa. Lisäksi automaattinen öljypumppu varmistaa teräketjun jatkuvan voitelun, joka tekee sahasta luotettavan kumppanin.

Tehokas moottorisaha - Innovatiiviset mallit ja niiden edut

Tehokas moottorisaha on korvaamaton työkalu, sillä se tarjoaa tarpeeksi voimaa erilaisiin sahaustöihin. Suosituista malleista Echo CS-4510ES sisältää innovatiivisia ominaisuuksia, kuten digitaalisen sytytysjärjestelmän ja EasyStart kevytkäynnistyksen. Tämä malli tuottaa vähemmän päästöjä ja kuluttaa polttoainetta taloudellisesti, mikä säästää käyttökustannuksia. Efco MT3710 puolestaan sopii mainiosti kotikäyttöön ja se on varustettu käytännöllisillä ominaisuuksilla. Teräketju on helppo kiristää sivulta ja kevytkäynnistyksen ansiosta saha on helppo ja vaivaton käynnistää. Lisäksi Echo CS-501SXH on suunniteltu niin ammattilaisille kuin paljon sahaavallekin, sillä se tarjoaa erinomaisen leikkuutehon.

Kevyt moottorisaha vähentää työskentelystä johtuvaa rasitusta

Kevyt moottorisaha on erinomainen valinta, kun kriteereinä on sekä käyttömukavuus, että suorituskyky. Echo CS-2511WES on yksi markkinoiden kevyimmistä sahoista, joka tarjoaa erinomaisen hallittavuuden ja tehon pienessä koossa, tehden siitä optimaalisen valinnan yleiskäyttöön. Toisaalta Echo CS-281WES yhdistää kompaktin koon ja tärinänvaimennuksen, joiden ansiosta sitä on erittäin mukava käyttää. Efco MTTH2400 puolestaan on yhden käden puunhoitosaha, joka sopii oksien sahaamiseen ja pienempiin katkaisutöihin.

Echo CS-501SXH moottorisaha
-10 %
Merkki: Echo Tuotenro: ECCS-501SXH
UUTUUS! Kevyt ja tehokas saha ammattilaiselle paljon sahaavalle, lämpökahvalla.Erinomainen leikkuuteho ja huippuvääntö. Puolipuristin takaa sahan nopean ja luotettavan käynnistymisen.LämpökahvaPuolipuristinMoottorin ilman esipuhdistinSäädettävä öljypumppuKaarnarautaKuvaus Kuutiotilavuus (cm3) 50,2..
829.00 € 925.00 €
Veroton hinta:668.55 €
Echo CS-4310SX moottorisaha
-12 %
Merkki: Echo Tuotenro: ECCS-4310SX
Kevyt ja tehokas saha ammattilaiselle paljon sahaavalle.Erinomainen leikkuuteho ja huippuvääntö.OminaisuudetES-kevytkäynnistysMoottorin ilman esipuhdistinSäädettävä öljypumppuKaarnarautaKuvaus Kuutiotilavuus (cm3) 42,9 Kuivapaino (kg)(Ilman laippaa ja ketjua) 4,3 Teho (kW / hv) 2,3 /&n..
639.00 € 725.00 €
Veroton hinta:515.32 €
Echo CS-4510ES moottorisaha
-10 %
Merkki: Echo Tuotenro: ECCS-4510ES
Tehokas saha paljon sahaavalle, yleiskäyttöön, maatiloille, karsintaan ja harvennukseen.Digitaalinen sytytysjärjestelmä, rikastimeen liitetty automaattinen puolikaasu sekä EasyStart-kevytkäynnistys takaavat sahan nopean ja luotettavan käynnistymisen. Vähäiset päästöt ja taloudellinen polt..
479.00 € 530.00 €
Veroton hinta:386.29 €
Efco MTT2500 puunhoitosaha
-23 % Tilapäisesti loppu, tulossa pian
Merkki: Efco Tuotenro: EFMTT2500
Erittäin kevyt ammattilaiselle suunniteltu 1-käden puunhoitosaha. Tehokkaan 1,3hv moottorin, pienen kokonsa sekä hyvän leikkuutehonsa ansiosta soveltuu mainiosti oksien sahaamiseen sekä pienempiin katkaisutöihin. Digitaalinen sytytysyksikkö elektronisella ohjauksella sekä kierrosten rajoittimella ta..
459.00 € 599.00 €
Veroton hinta:370.16 €
Efco MT4510 moottorisaha
-20 % Tilapäisesti loppu, tulossa pian
Merkki: Efco Tuotenro: EFMT4510
Kevyt ja tehokas keskikokoluokan saha, jossa tehoa riittää vähän suurempaankin savottaan. Suunniteltu täyttämään vaativan yksityiskäyttäjän sekä myös maatilallisen tarpeet. Kevyen painon sekä hyvän tärinänvaimennuksen ansiosta mukava käsitellä myös pidempiä aikoja. Helppo käynnistää primer-e..
449.00 € 558.00 €
Veroton hinta:362.10 €
Merkki: Echo Tuotenro: ECCS-2511WES
Todella kevyt ja kompakti moottorisha yleiskäyttöönUusi Echo CS-2511WES on yksi markkinoiden kevyimmistä sahoista. Digitaalinen sytytysjärjestelmä, rikastimeen liitetty automaattinen puolikaasu sekä EasyStart-kevytkäynnistys takaavat sahan nopean ja luotettavan käynnistymisen. Sahan kevyt ja k..
439.00 € 465.00 €
Veroton hinta:354.03 €
Efco MTi30 akkusaha 40V/5,0Ah
-15 %
Merkki: Efco Tuotenro: EFMTI30
Tehokas ja kevyt 40V akkumoottorisaha Li-Ion akulla. Suuren ketjunopeuden ansiosta leikkuutulos siisti. Akkukäyttöinen eli ei tarvitse vetää painavaa jatkojohtoa perässään eikä varoa sitä leikkuun aikana. Täysautomaattinen ketjujarru pysäyttää teräketjun sekunnin murto-osassa takapotkun sattuess..
389.00 € 460.00 €
Veroton hinta:313.71 €
Merkki: Echo Tuotenro: ECCS-281WES
Kompakti kevytsahaUudistettu Echo EC-281WES on yksi markkinoiden kevyimmistä sahoista. Digitaalinen sytytysjärjestelmä, rikastimeen liitetty automaattinen puolikaasu sekä EasyStart-kevytkäynnistys takaavat sahan nopean ja luotettavan käynnistymisen. Sahan kevyt ja kapea runko tekevät siitä m..
379.00 € 395.00 €
Veroton hinta:305.65 €
Merkki: Echo Tuotenro: ECCS-3510ES
Tehokas ja tasapainoinen moottorisaha harrastajalle ja yleiskäyttöön.Digitaalinen sytytysjärjestelmä, rikastimeen liitetty automaattinen puolikaasu sekä EasyStart-kevytkäynnistys takaavat sahan nopean ja luotettavan käynnistymisen. Kevyen ja kestävän komposittirungon ansiosta sahan kokonaispai..
319.00 € 319.00 €
Veroton hinta:257.26 €
Efco MT3710 moottorisaha
-11 %
Merkki: Efco Tuotenro: EFMT3710
Tehokas vapaa-ajan saha hyvillä ominaisuuksilla, kuten kevytkäynnistys, ketjun kiristys sivulta, primer-esirikastin jne.. – moottori 35,2 cm3 – teho 2,4 hv – 1,8 kW – 14″ terälaitteet (35cm) – teräketju 3/8″ – 52L (1,3mm) – öljysäiliö 0,22 L – polttoainesäiliö 0,32 L – paino 4,3 kg Til no. ..
289.00 € 325.00 €
Veroton hinta:233.06 €
Merkki: Efco Tuotenro: EFMTTH2400
Kevyt ammattilaiselle suunniteltu Efcon H-sarjan 1-käden puunhoitosaha. Tehokkaan 1,2hv moottorin, pienen kokonsa sekä hyvän ketjunopeutensa ansiosta soveltuu mainiosti oksien sahaamiseen sekä pienempiin katkaisutöihin. Kevytkäynnistyksen ansiosta sahan käynnistys onnistuu helposti myös arborist..
259.00 € 279.00 €
Veroton hinta:208.87 €
Efco MTH5100 moottorisaha
Menekkituote -14 %
Merkki: Efco Tuotenro: EFMTH5100
Laadukas ja tehokas metallirunkoinen 3hv/50,9cm3 moottorisaha nyt edulliseen mökkisahan hintaan!Kierrosherkkä moottoriErinomainen tärinänvaimennusHelppo käynnistysPienempi polttoaineenkulutusTehokas ja käyttömukava moottorisahaKierrosherkkä moottori vääntää hyvin jo matalilla kierroksilla ja takaa p..
239.00 € 278.00 €
Veroton hinta:192.74 €
Näytetään 1 - 12 (Yhteensä 15. Sivuja 2.)