Menu
Your Cart

ProForest-lumilingot

Proforestin lumilingot tarjoavat tehokkaat ja luotettavat ratkaisut lumitöihin, yhdistäen korkean suorituskyvyn ja käyttäjäystävällisyyden. Kaksivaiheiset, telavetoiset mallit sopivat erinomaisesti vaativaan käyttöön, ja niiden tehokkaat Loncin-moottorit takaavat sujuvan lumenpoiston myös haastavissa olosuhteissa. Tutustu myös muihin lumilinkoihimme.

Proforest ST70-T on esimerkki merkin huippuluokan lumilingosta, jonka 8,1kW:n teho ja 70 cm työleveys tekevät lumitöistä nopeaa ja tehokasta. Lumilinko on varustettu kuudella vaihteella eteenpäin ja kahdella taaksepäin, sekä sähkö- ja käsikäynnistyksellä. Lisäksi siinä on vakiona ajovalo ja kahvalämmittimet, jotka tekevät työskentelystä mukavampaa kylmissä olosuhteissa.

Telaveto ja hyvin pitävät kumitelat takaavat erinomaisen vetokyvyn liukkaallakin alustalla, ja lumilinko on helppo ja kevyt kääntää kääntökytkimien avulla. Metallinen ulosheittotorvi varmistaa, että lumi heitetään tehokkaasti pois työalueelta.

Proforest lumilingolla tehoa ja mukavuutta talven lumitöihin

Proforestin lumilingot ovat tunnettuja hiljaisesta ja helposti käynnistyvästä moottoristaan, ja ne lähtevät käyntiin vaivatta myös kovilla pakkasilla. Muista tilata moottoriöljy samalla, kun hankit lumilingon, sillä se on välttämätöntä laitteen moitteettoman toiminnan kannalta.

Lisäksi Proforest tarjoaa erikoistarjouksia mallikoneistaan, jotka voi noutaa suoraan myymälästä. Tämä on loistava tilaisuus hankkia laadukas lumilinko edulliseen hintaan.

Tehokkaat ja luotettavat Proforest lumilingot ovat erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat helpottaa lumitöitä ja tehdä niistä nopeampaa ja tehokkaampaa. Tutustu Proforestin valikoimaan ja löydä juuri sinulle sopiva lumilinko tänä talvena!

ProForest ST70-T lumilinko
Vain nouto
Merkki: ProForest Tuotenro: PFST70-T
MYYMÄLÄN MALLIKONE ERIKOISHINTAAN! (nouto myymälästä) ProForest ST70-T telavetoinen kaksivaiheinen lumilinko on tulevarakenteinen ja erittäin tehokas. Tällä lingolla pystyt helposti poistamaan lumet miltä tahansa alueelta. Telavetoinen linko soveultuu hyvien pito-ominaisuuksien ansiosta myös m..
1,795.00 €
Veroton hinta:1,447.58 €
Merkki: ProForest Tuotenro: PFST56
- moottori Loncin 212cm 3, 4-TAHTI - teho 4,8kW / 6,5hv - työleveys 56cm - 5 vaihdetta eteen + 2 taakse - käsikäynnistys (kevennetty) - pyöräkoko 13x4.10-6", karkeakuvio - paino 78 kg - metallinen ulosheittotorvi Hiljainen ja helposti käynnistyvä talvimoottori. Lähtee käyntiin kovemmillakin..
849.00 € 899.00 €
Veroton hinta:684.68 €
Näytetään 1 - 2 (Yhteensä 2. Sivuja 1.)