Menu
Your Cart

Ruohonleikkurit

Etsitkö laadukasta ruohonleikkuria omaan tarpeeseesi? Hyvä, sillä olet oikeassa paikassa. Ruohonleikkuri on tärkeä työkalu jokaiselle, jolla on nurmikko pihallaan. Se on helppo ja tehokas tapa pitää nurmikko siistinä ja terveenä. Ruohonleikkurin valinta voi kuitenkin olla haastavaa, koska markkinoilla on niin paljon erilaisia vaihtoehtoja. 


Oikeanlainen ruohonleikkuri takaa täydellisen nurmikon

Kun harkitset ruohonleikkurin hankintaa, ota aina huomioon minkä kokoiselle ja tyyppiselle alueelle olet ruohonleikkuria hankkimassa. Pienessä pihassa sähkö-, akku- ja kelaleikkurit ovat oivallinen vaihtoehto perinteiselle polttomoottorikäyttöiselle ruohonleikkurille. Jos piha on iso ja vähäkasvuinen, paras valinta saattaa olla vetävä polttomoottorikäyttöinen ruohonleikkuri.

Oli pihan haaste mikä tahansa, meiltä löydät oikeanlaisen ruohonleikkurin nurmikollesi. Oikea ruohonleikkuri takaa ensiluokkaisen tuloksen.

Ruohonleikkurityypit

- polttomoottorikäyttöiset ruohonleikkurit
- sähkökäyttöiset ruohonleikkurit
- akkukäyttöiset ruohonleikkurit
- kelaruohonleikkurit


Polttomoottorikäyttöinen ruohonleikkuri

Polttomoottorileikkurit ovat yleisin ja myydyin ruohonleikkurityyppi. Ruohonleikkureita löytyy erikokoisia eri ominaisuuksilla ja leikkuuleveyksillä.

Polttomoottoriruohonleikkurit voivat olla työnnettäviä tai vetäviä, joko etu-, taka- tai nelivetoisia. Ruohonleikkurin runkomateriaali vaihtelee käyttötarpeen mukaan: kevyet leikkurit on varustettu muovisella rungolla, yleisin on teräsrunko ja kaikkein kestävimmät, ammattikäyttöön suunnatut koneet on varustettu alumiinivalurungolla.

Sähkö- ja akkukäyttöiset ruohonleikkurit

Sähkö- ja akkukäyttöiset ruohonleikkurit ovat pieniä ja sopivat ruohonleikkuuseen pienillä pihoilla, esimerkiksi rivitaloasunnoissa. Sähkökäyttöisten mallien etuja ovat niiden huoltovapaus, keveys ja hiljainen käyttöääni. Akkukäyttöistenruohonleikkureiden etuna on niiden huolettomuus - sähköjohtoa ei tarvitse varoa ruohonleikkuun aikana.


Kelaruohonleikkuri

Kelaleikkurit ovat pieniä ja kevyitä lihasvoimalla työnnettäviä ruohonleikkureita. Kelaleikkurin etu on sen erittäin hyvä leikkuujälki. Kelaleikkurit sopivat pienille piha- alueille, esimerkiksi rivitalojen pihoille.

Työnnettävä tai vetävä ruohonleikkuri?

Ruohonleikkuri voi olla työnnettävä tai vetävä. Vetävä malli on kätevä isoilla ja piha- ja nurmialueilla. Jos ajettavalla alueella on paljon istutuksia, puita tai pensaita, ei vetävästä leikkurista ole välttämättä vastaavaa hyötyä. Pensaiden ja istutusten ympärillä on ruohonleikkuria kuitenkin työnnettävä, jotta leikkuujälki on laadukasta ja istutukset säästyvät vahingoilta.

Ruohonleikkuri - Löydä itsellesi sopiva malli

Ruohonleikkuri on välttämätön työkalu jokaiselle, joka haluaa pitää nurmikkonsa siistinä ja terveenä. Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman laadukkaita leikkureita luotettavilta valmistajilta, kuten Stiga ja Efco. Meidän valikoimamme kattaa eri tyypit ja mallit, jotka sopivat monenlaisiin tarpeisiin. Valitsemalla tuotteen meidän kattavasta valikoimastamme voit luottaa siihen, että saat kestävän, luotettavan ja helppokäyttöisen työkalun, joka tekee nurmikon hoidosta nautinnollista.

Akkuruohonleikkuri - Pihanhoitoa ilman päästöjä

Akkuruohonleikkuri tarjoaa kätevän ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon perinteisille polttomoottorikäyttöisille leikkureille. Nämä modernit laitteet ovat hiljaisempia, päästöttömiä ja helppoja käynnistää. Esimerkiksi Stiga Multiclip 547E S 48V-2x4Ah on erinomainen valinta niille, jotka etsivät tehokasta leikkuuta ja itsevetävää ominaisuutta, joka helpottaa suurempienkin alueiden hoitoa. Efco LRi48T 40V/2x5,0Ah puolestaan on luotettava ja käytännöllinen, sillä tämän leikkurin akku käy myös moniin muihin laitteisiin. Greenteam Speedy BAT on suunniteltu erityisesti käyttäjäystävällisyyttä silmällä pitäen, joten se on kevyt ja ketterä, joka tekee siitä ihanteellisen valinnan pienemmille pihoille.

Robottiruohonleikkuri - Huoleton tapa pitää piha kunnossa

Robottiruohonleikkuri on älykäs ratkaisu niille, jotka haluavat vapauttaa aikaa muuhun samalla kun piha pysyy moitteettomassa kunnossa. Nämä laitteet toimivat itsenäisesti ja ovat ohjelmoitavissa, joka mahdollistaa nurmikon leikkaamisen juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Esimerkiksi Stiga A1500 on suunniteltu kestämään ja hoitamaan isommatkin pihat vaivattomasti, kun taas Stiga G1200 on hiljainen ja suoriutuu epätasaisestakin maastosta. Molemmat mallit tarjoavat edistyneitä ominaisuuksia, kuten sade- ja estetunnistimet, jotka takaavat, että leikkuri toimii itsenäisesti ilman ulkopuolista apua.

Itsevetävä ruohonleikkuri - Suositut mallit vertailussa

Itsevetävä ruohonleikkuri on ihanteellinen valinta suurempien alueiden hoitoon, sillä se vähentää fyysistä rasitusta ja helpottaa työskentelyä. Edullinen ja suosittu ProForest RL510S tarjoaa tehokkaan moottorin ja silppuavan toiminnon, joka auttaa ylläpitämään nurmikon terveyttä. Stiga Combi 748SE ST140 tarjoaa jopa neljä eri leikkuumenetelmää, joita ovat keräys, silppuaminen, sivulle- ja taaksepuhallus, jotka tekevät siitä monipuolisen valinnan. Efco LR48TBQ Comfort Plus puolestaan on suunniteltu tarjoamaan erinomainen käyttömukavuus ja suorituskyky, joka tekee pihan hoidosta nopeaa ja vaivatonta.

Silppuava ruohonleikkuri - Pidä nurmikkosi terveydestä huolta

Silppuava ruohonleikkuri leikkaa ruohon hienoksi silpuksi ja palauttaa sen takaisin maahan, joka toimii luonnonmukaisena lannoitteena, edistäen nurmikon terveyttä. Stiga Multiclip 747 AE 48V on tehokas akkukäyttöinen malli, joka on helppokäyttöinen. Yhdellä latauksella saat leikattua, jopa 500 m2 alueen. Toisaalta Stiga Multiclip 547S ST120 on itsevetävä malli, joka on ergonomisesti muotoiltu. Leikkurin saa kompaktiin kokoon taittuvan aisan ansiosta, joka helpottaa huomattavasti varastointia. 

Stiga ruohonleikkuri - Optimaalista suorituskykyä

Stiga ruohonleikkuri on tunnettu sen innovatiivisesta teknologiasta ja suorituskyvystä, joka vastaa vaativankin käyttäjän tarpeita. Erittäin suosittuja malleja ovat Stiga Combi 340E KIT 48V-4Ah, joka tarjoaa käyttäjäystävällisen akkukäyttöisen ratkaisun, Stiga Multiclip 547D ST120, joka on suunniteltu erityisesti silppuavaan leikkuuseen, ja Stiga Collector 543 ST120, joka on ihanteellinen valinta keräävään leikkuuseen 60 litran keruusäiliön ansiosta. Stiga A1500 robottiruohonleikkuri
-7 % Tilaustuote, toimitusaika 5-10pv
Merkki: Stiga Tuotenro: STIGA1500
STIGAn autonomiset robottileikkurit eivät tarvitse rajakaapelia. Asennus on virtuaalinen ja robotin työskentelyaluetta voidaan mukauttaa milloin tahansa. Patentoidun AGS-teknologian ansiosta robotti voi suunnitella leikkuujaksot alykkäästi. Voit hallita robottiasi täysin STIGA.GO-sovelluks..
2,790.00 € 2,999.00 €
Veroton hinta:2,250.00 €
Merkki: Stiga Tuotenro: STIGA1000
STIGA A 1000 autonominen robottiruohonleikkuri on täysin rajakaapeliton. Asennus on virtuaalinen ja robotin työskentelyaluetta voidaan muokata milloin tahansa. Patentoidun AGS-tekniikan ansiosta robotti voi suunnitella leikkuujaksot älykkäästi. Voit hallita robottiasi täysin STIGA.GO-sovel..
2,390.00 € 2,599.00 €
Veroton hinta:1,927.42 €
Merkki: Stiga Tuotenro: STIGG1200
STIGA G 1200 -robottiruohonleikkuri on uusi robottileikkurimalli, suunniteltu työskentelemään ilman kompromisseja. STIGA G 1200 on ensimmäinen robotti, joka voi kunnolla ylläpitää hyvinvoivaa nurmikkoa ainoastaan kahdella leikkuujaksolla päivässä, mahdollistaen sinulle enemmän keskeytyks..
1,469.00 €
Veroton hinta:1,184.68 €
Merkki: Toro Tuotenro: TOS55A
RECYCLER® TEKEE RUOHON LEIKKAAMISESTA HELPOMPAAToron suosituin malli kautta aikojen uudesti muotoiltuna. Recycler 3-in-1 leikkuujärjestelmä, kestävä teräsrunko, 55 cm leikkuuleveys ja tietenkin Automatic Drive joka säätää automaattisesti etenemisnopeuden käyttäjän tahtiin. Yksi vipuhallinta kahd..
995.00 € 1,090.00 €
Veroton hinta:802.42 €
Stiga Multiclip 547E S akkuruohonleikkuri 48V-2x4Ah
Vain nouto
Merkki: Stiga Tuotenro: STIGMULTICLIP547ES
Nauti vaivattomasta ja johdottomasta ruohonleikkuusta Fulcrum-aisan joustavuuden ansiosta – sen ergonominen rakenne mahdollistaa monipuoliset työkorkeudet ja -asennot STIGA Multiclip 547e -ruohonleikkurissa. Kahden 48 V STIGA ePower -akun ja hiiliharjattoman moottorin ansiosta voit leikata h..
799.00 €
Veroton hinta:644.35 €
Efco LRi48T akkuruohonleikkuri 40V/2x5,0Ah
-19 %
Merkki: Efco Tuotenro: EFLRI48T
Efcon uudet akkukäyttöiset puutarhakoneet ovat luotettavia, hiljaisia sekä käytännöllisiä. Akkusarjan koneet ovat kevyitä käyttää ja kaikkiin laitteisiin käy samat akut. Samat akut käyvät tällä hetkellä pensasleikkuriin, trimmeriin, lehtipuhaltimeen, työnnettävään ja itsevetävään ruohonleikk..
759.00 € 940.00 €
Veroton hinta:612.10 €
Merkki: Stiga Tuotenro: STIGCOMBI50VAE
Todellinen voimanpesä. Akkukäyttöinen Combi 50 V AE Kit -ruohonleikkuri tekee vaativimmistakin töistä kevyempää. Sen tehokas 2,2 kW moottori voidaan yhdistää kahteen 48 V, 7,5 Ah akkuun (mukana), jolloin saadaan huippuluokan suorituskyky ja toiminta-aika – voit leikata jopa 950 m2 nurmialu..
649.00 €
Veroton hinta:523.39 €
Grinder 46K XT 6,75 bioruohonleikkuri
-14 %
Merkki: Greenteam Tuotenro: GTGRINDER46K
Erittäin laadukas ammattikäyttöön suunniteltu bioruohonleikkuri suurilla pyörillä sekä tehokkaalla Kohler moottorilla. – Kohler XT 6,75 OHV 149cm³ moottori – leikkuuleveys 46 cm – biosilppuava – kaksoiskuulalaakeroidut – Pyörin halkaisija 200mm – 1-vipu korkeudensäätö, kevennetty – leikkuukorkeude..
599.00 € 699.00 €
Veroton hinta:483.06 €
Tuotenro: STIGMULTICLIP547E
Multiclip 547e Kit -ruohonleikkurissa yhdistyvät polttomoottorileikkurin tehokuus sekä akkukäyttöisen ruohonleikkurin hiljainen ääni. Se on suunniteltu erityisesti ruohon silppuamiseen, jolloin ruoho leikkaantuu pieneksi silpuksi ja palautuu nurmelle luonnolliseksi lannoitteeksi. Sen 48V, 4 ..
599.00 €
Veroton hinta:483.06 €
Stiga Multiclip 750S ruohonleikkuri ST170
Vain nouto Tilapäisesti loppu, tulossa pian
Merkki: Stiga Tuotenro: STIGMULTICLIP750S
Itsevetävässä STIGA Multiclip 750 S -ruohonleikkurissa on 48 cm terä ja 166 cc STIGA-moottori, jonka nettoteho on 2,6 kW kierrosnopeuden ollessa 2 900 r/min. Silppuava Multiclip-leikkuumenetelmä leikkaa ruohon erittäin tarkasti sekä silppuaa sen erittäin hienoksi silpuksi ja puhalt..
579.00 €
Veroton hinta:466.94 €
Merkki: Stiga Tuotenro: STIGCOMBI748SE
Luotettava ja monipuolinen Stiga-ruohonleikkuri tekee pihanhoidosta vaivatonta ja tehokasta!Monipuoliset leikkuumenetelmätTilava 60 litran keruusäiliöHelppokäyttöinen ja itsevetävä ruohonleikkuriKestävä rakenneKätevä sähkökäynnistysLaadukas ruohonleikkuri moneen käyttöön ja kohteeseenStiga Com..
569.00 € 619.00 €
Veroton hinta:458.87 €
Efco LRi44T ruohonleikkuri 40V/5,0Ah
-17 %
Tuotenro: EFLRI44T
Efcon uudet akkukäyttöiset puutarhakoneet ovat luotettavia, hiljaisia sekä käytännöllisiä. Akkusarjan koneet ovat kevyitä käyttää ja kaikkiin laitteisiin käy samat akut. Samat akut käyvät tällä hetkellä pensasleikkuriin, trimmeriin, lehtipuhaltimeen, työnnettävään ja itsevetävään ruohonleikk..
569.00 € 685.00 €
Veroton hinta:458.87 €
Näytetään 1 - 12 (Yhteensä 30. Sivuja 3.)