Menu
Your Cart

Stiga-lumilingot

Stigan lumilinko on hinta-laatu -suhteeltaan todella hyvä hankinta. Tutustu laajaa, vaihtuvaan valikoimaamme alla. Stiga-lumilingolla, joko bensiini- tai sähkökäyttöisellä, teet lumityöt nopeasti ja helposti, riippumatta siitä onko kyseessä pieni vai suuri piha-alue. Lumitöitä on tärkeää tehdä talvella erityisesti ajoteillä ja kulkureiteillä. Täältä löydät kaikki lumilinkomme

Stigan lumilingolla teet sekä suurten että pienten pihojen lumityöt

Stigan lumilinkojen valikoimastamme löytyy sopiva vaihtoehto kaikenkokoisille piha-alueille edulliseen hintaan, ja ne tekevät lumitöistä sujuvaa ja nopeaa. Lumilinko on erinomainen työväline silloin, kun lunta on paljon ja alue on laaja. Meiltä löytyy myös kompakteja Stiga lumilinkoja pienemmille pihoille. Lumilingoissa on suuret renkaat, mikä tekee niiden liikuttelusta helppoa, ja ne pystyvät heittämään lumen jopa 15 metrin päähän. Lumitöiden tekeminen lumilingolla on vaivatonta ja se voi olla myös hauskaa.

Akkukäyttöinen Stiga lumilinko helpottaa lumitöitä

Stigan akkukäyttöinen lumilinko on varustettu tehokkaalla akulla, joka tarjoaa pitkän käyttöajan ja varmistaa, että voit puhdistaa suuretkin alueet lumen kertymästä vaivattomasti. Laite on helppo käynnistää napin painalluksella, ja sen kevyt rakenne tekee siitä helpon liikuteltavan. Tämä tarkoittaa, että voit siirtää lumilingon helposti alueelta toiselle ja päästä käsiksi myös vaikeasti tavoitettaviin paikkoihin.

Akkukäyttöinen lumilinko on myös ympäristöystävällinen valinta, sillä se ei tuota pakokaasuja eikä melua samalla tavalla kuin perinteiset bensiinikäyttöiset lumilingot. Voit siis tehdä lumityöt rauhassa tietäen, että et aiheuta suurta häiriötä naapureillesi tai ympäristölle.

Se on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä

Stigan lumilinko on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja vaihtelevia sääolosuhteita. Sen teräsrunko ja kestävät materiaalit takaavat pitkän käyttöiän ja varmistavat, että lumilinko toimii moitteettomasti vuodesta toiseen. Lumilinko on varustettu myös säädettävällä heittoaukolla, jonka avulla voit määrittää, mihin suuntaan lumi heitetään. Tämä tekee lumilingosta entistä monikäyttöisemmän ja helpottaa lumitöiden tekemistä erilaisissa tilanteissa. Hankkimalla akkukäyttöisen Stiga lumilingon, investoit laadukkaaseen ja tehokkaaseen työkaluun, joka helpottaa lumitöitä vuosien ajan. Se ei ainoastaan säästä aikaa ja vaivaa, vaan myös tekee lumitöistä miellyttävämpää ja tehokkaampaa. Tutustu Stigan laajaan valikoimaan ja löydä juuri sinulle sopiva lumilinko helpottamaan talven lumitöitä!
Merkki: Stiga Tuotenro: STIGST7276PH
Hankkiudu eroon lumesta millä tahansa pinnalla, olipa se mäkinen tai ei. ST 7276 PH -lumilingon voimanlähteenä on vahva 420 cc WS 420 -moottori hydrostaattisella vaihteistolla, mikä tekee laitteen käsittelystä entistäkin mukavampaa. Sitä on helppo hallita ja käyttää sen hydrostaattisen Hydro..
3,490.00 € 3,699.00 €
Veroton hinta:2,814.52 €
Merkki: Stiga Tuotenro: STIGST5266PTRAC
Puhdista mikä tahansa pinta, missä tahansa olosuhteissa, jopa rinteissä. STIGA ST 5266 P TRAC on ammattitason lumilinko kolmipyöräisillä teloilla, mikä varmistaa optimaalisen pidon jopa kaltevilla pinnoilla. ST 5266 P TRAC -lumilingon voimanlähteenä on vahva 302 cc STIGA WS 300 -moottori kit..
2,290.00 € 2,390.00 €
Veroton hinta:1,846.77 €
Merkki: Stiga Tuotenro: STIGST5266P
Suunniteltu lumen poistamiseen keskisuurilta ja suurilta alueilta. STIGA ST 5266 P on luotettava ja tehokas kaksivaiheinen lumilinko, jonka voimanlähteenä on 302 cc STIGA WS 300 -moottori, ja jonka lumiruuvin leveys on 66 cm. ST 5266 P -lumilinko suoriutuu käytännöllisesti katsoen kaikentyyp..
1,990.00 €
Veroton hinta:1,604.84 €
Merkki: Stiga Tuotenro: STIGST4262P
STIGA ST 4262 P on luotettava kaksivaiheinen lumilinko, joka pystyy linkoamaan jopa 50 cm syvän lumen keskikokoisilta tai suurilta alueilta, kuten ajoteiltä, kiveyksiltä ja pysäköintialueilta. STIGA-moottorin 3,8 kW (3 600 rpm) tehon ja 62 cm lumiruuvin ansiosta laite pysty..
1,100.00 €
Veroton hinta:887.10 €
Stiga ST700e KIT lumilinko
Vain nouto
Merkki: Stiga Tuotenro: STIGST700E
MYYMÄLÄN MALLIKONE ERIKOISHINTAAN! (nouto myymälästä) STIGAn 7-sarjan lumilinko on hyvä olla käsillä kun talvi saapuu. Kompaktina ja helppokäyttöisenä se auttaa luomaan lumen nopeasti ja turvallisesti ajoteiltä, terasseilta tai jalkakäytäviltä. Hiiliharjaton moottori varmistaa tehokkaan ja l..
669.00 €
Veroton hinta:539.52 €
Merkki: Stiga Tuotenro: STIGV18193661
Lumilingon suojapeite Stiga 2-veiheisiin lumilinkoihin...
54.00 €
Veroton hinta:43.55 €
Näytetään 1 - 6 (Yhteensä 6. Sivuja 1.)
Sivustomme käyttää evästeitä asiakaspalvelumme parantamiseksi. Tietosuojaseloste.