Menu
Your Cart

Yritysinfo

Yritysinfo

Konetoimen kivijalkaliikkeen löydät osoitteesta Nuppulantie 7-9, TURKU. Konetoimi on 1982 perustettu pienkoneiden, varaosien sekä tarvikkeiden erikoisliike. Tervetuloa tutustumaan tuotteisiin Nuppulantielle!

Pihakone.fi:n ja Konetoimi.fi:n verkkokauppojen tarkoitus on tarjota pienkoneita, tarvikkeita ja varaosia yksityisasiakkaille ympäri Suomen kilpailukykyisin hinnoin. Monista verkkokaupoista poiketen myymme kaikki tuotteet omasta varastostamme jolloin toimitusajat ovat mahdollisimmat pienet. Oma maahantuonti takaa että voimme tarjota laadukkaita tuotteita kilpailukykyisin hinnoin.

Konetoimi.fi- ja Pihakone.fi -verkkokaupan omistaja Konetoimi on perustettu 1982. Päätoimiala on pienkoneiden, tarvikkeiden ja varaosien tukku- ja vähittäismyynti. Kaikki Pihakone.fi verkkokaupassa olevat tuotteet toimitetaan Konetoimi Oy Turun varastosta.

Verkkokaupassamme myytäviä tuotemerkkejä ovat mm. Efco, Stiga, Stihl, Husqvarna, Klippo, Greenteam, Bertolini sekä Agrati jne. Oma tuotemerkkimme on ProForest, jonka tuotteita löytyy lähes kaikista tuotekategorioista; metsään, pihaan ja puutarhaan.