Menu
Your Cart

Niittokoneet

Etsitkö laadukasta niittokonetta, niittyleikkuria tai niittytrimmeriä? Olet oikeassa paikassa. Tutustu laajaan valikoimaamme!

Niittokoneet, niittyleikkurit ja niittytrimmerit ovat puutarhanhoidon kulmakiviä, kun tavoitteena on pitää piha ja puutarha siistinä ja hyvin hoidettuna. Niittokoneet tarjoavat tehokkaan ratkaisun suurten nurmialueiden leikkaamiseen, kun taas niittyleikkurit ja niittytrimmerit soveltuvat erinomaisesti vaikeapääsyisten alueiden, kuten pensasaitojen vierustojen, reunojen ja kulmien siistimiseen. Valikoima kattaa laajan kirjon malleja, jotka vaihtelevat käyttövoiman, koon ja leikkuuominaisuuksien suhteen, mikä mahdollistaa jokaisen löytävän juuri omiin tarpeisiinsa sopivan vaihtoehdon. Oletko tutustunut myös ruohonleikkureihimme tai käytettyihin ruohonleikkureihin?

Työnnettävä niittokone vai itsevetävä niittokone

Markkinoilta löytyy sekä perinteisiä työnnettäviä malleja että itsevetäviä niittokoneita, jotka vähentävät fyysistä rasitusta ja tekevät suurtenkin alueiden niitosta vaivatonta. Niittyleikkurit ja niittytrimmerit puolestaan tarjoavat tarkan leikkuujäljen ja mahdollistavat hankalampienkin alueiden siistimisen vaivattomasti. Monipuolisten säätömahdollisuuksien ansiosta voit mukauttaa leikkuukorkeuden juuri haluamallesi tasolle, mikä takaa optimaalisen lopputuloksen jokaisella leikkuukerralla.

Mitä kannattaa ottaa huomioon, kun valitsee niittokonetta tai -trimmeriä?

Kestävyys ja luotettavuus ovat avainasemassa, kun valitaan niittokonetta tai -trimmeriä. Laadukkaat materiaalit ja huippuluokan valmistustekniikat takaavat pitkän käyttöiän ja varmistavat, että laitteet toimivat moitteettomasti vuodesta toiseen. Lisäksi ergonomisesti muotoillut kahvat ja käyttäjäystävälliset hallintalaitteet takaavat mukavan käyttökokemuksen ja vähentävät käyttäjän väsymistä pitkissäkin niittoprojekteissa.

Kun valitset niittokonetta, niittyleikkuria tai niittytrimmeriä, on tärkeää ottaa huomioon myös ympäristöystävällisyys. Monet nykyaikaiset mallit on suunniteltu vähäpäästöisiksi ja energiatehokkaiksi, mikä ei ainoastaan vähennä ympäristövaikutuksia vaan myös alentaa käyttökustannuksia. Lisävarusteiden ja varaosien laaja saatavuus varmistaa, että voit pitää laitteesi aina parhaassa mahdollisessa kunnossa, mikä pidentää niiden käyttöikää entisestään.

Valitsemalla oikean niittokoneen, niittyleikkurin tai niittytrimmerin voit varmistaa, että puutarhasi pysyy kauniina ja hyvin hoidettuna vuoden jokaisena päivänä. Panostamalla laatuun ja oikeanlaiseen laitteeseen säästät aikaa ja vaivaa pitkällä tähtäimellä, ja voit nauttia virheettömästä ja vihreästä nurmikosta, joka kutsuu viettämään aikaa ulkona ja nauttimaan puutarhan rauhasta.

Bertolini ja ProForest niittokoneet ja -leikkurit

Bertolini BT120 niittokone tarjoaa järeän ratkaisun vaativaan yksityis- ja pienimuotoiseen ammattikäyttöön. Kardaanivedolla varustettu malli soveltuu erinomaisesti pitkän heinän leikkaamiseen ojanpientareilta, niityiltä ja muilta vaikeakulkuisilta alueilta. Peruutusvaihteen ansiosta Bertolini BT120 on käytössä monipuolinen ja ketterä, mikä tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon monenlaisiin niittotarpeisiin.

Bertolini BT110 niittokone puolestaan on kevyempi ja käytännöllisempi valinta, joka sopii myös vaativaan käyttöön. Tämä malli on suunniteltu erityisesti pitkän heinän niittämiseen, ja sen helppokäyttöisyys tekee siitä sopivan valinnan myös vähemmän kokeneille käyttäjille. Oikein sijoitellut käyttökytkimet lisäävät käyttömukavuutta ja tekevät koneesta entistä käyttäjäystävällisemmän.

ProForest NT60S itsevetävä niittyleikkuri on suunniteltu pitkän heinän niittämiseen epätasaisilla ja vaikeakulkuisilla alueilla. Tehokas ja pienipäästöinen 173cm³ moottori yhdistettynä vahvoihin 4mm leikkuusiimiin takaa, että suuremmatkin alueet niitetään joutuisasti. Itsevetävän ominaisuuden ja ilmakumirenkaiden ansiosta laite on helppo ja vaivaton käsitellä, mikä tekee niittotyöstä nopeaa ja tehokasta.

ProForest NK87EV niittokone tuo markkinoille itsevetävän ratkaisun, joka on varustettu laadukkaalla 4T OHV moottorilla. Tämä malli soveltuu erinomaisesti niin korkean heinikon kuin pienten vesojenkin leikkaamiseen. Käyttäjän on helppo seurata laitteen perässä ja nauttia vaivattomasta heinänniidosta. Ilmakumirenkaat tekevät laitteesta helpon käsitellä, mikä lisää käyttömukavuutta ja tekee niittotyöstä sujuvaa.

Nämä niittokoneet ja -leikkurit tarjoavat luotettavia ja tehokkaita ratkaisuja erilaisiin niittotarpeisiin, yhdistäen käyttömukavuuden, tehokkuuden ja kestävyyden. Valitsemalla Bertolini tai ProForest tuotteet voit olla varma, että saat laadukkaan ja toimivan välineen puutarhasi hoitoon.
Bertolini BT120 niittokone
Vain nouto -16 % Tuote loppunut tältä kaudelta
Merkki: Efco Tuotenro: BEBT120
Järeämpi Bertolinin BT120 niittokone kardaanivedolla vaativaan yksityiskäyttöön- tai pienimuotoiseen ammattikäyttöön. Niittokone on suunniteltu erityisesti pitkän heinän niittämiseen ojanpientareilta, niityiltä- ja muilta vaikeampikulkuisilta alueilta. Bertolini BT120 on peruutusvaihteella varus..
2,490.00 € 2,950.00 €
Veroton hinta:2,008.06 €
Bertolini BT110 niittokone
-15 %
Merkki: Efco Tuotenro: BEBT110
Kevyt ja käytännöllinen Bertolini 110 niittokone on laadukas kone vaativaan yksityiskäyttöön- tai pienimuotoiseen ammattikäyttöön. Niittokone on erityisesti suunniteltu pitkän heinän niittämiseen. Helppokäyttöisyytensä sekä oikein sijoitelluiden käyttökytkin ansiosta myös kokemattomampi käyttäjä tul..
1,990.00 € 2,350.00 €
Veroton hinta:1,604.84 €
ProForest NT60S niittyleikkuri, itsevetävä
-12 %
Merkki: ProForest Tuotenro: PFNT60S
Itsevetävä ProForest niittytrimmeri on suunniteltu pitkän heinän niittämiseen epätasaisilta sekä vaikeampikulkuisilta alustoilta. Vahvat 4mm leikkuusiimat yhdistettynä tehokkaaseen sekä pienipäästöiseen 173cm³ moottoriin hoitaa isommatkin alueet joutuisasti. Leikkuusiimojen ansiosta perintes..
899.00 € 1,025.00 €
Veroton hinta:725.00 €
ProForest NK87EV niittokone
-12 %
Merkki: ProForest Tuotenro: PFNK87EV
Itsevetävä niittokone laadukkaalla 4T OHV moottorilla. Tällä koneella saavat kyytiä niin korkea heinikko kuin pienet vesatkin. Itsevetävän niittokoneen perässä on helppo vain kävellä ja huomata kuinka helppoa heinänniitto voi olla. Ilmakumirenkaiden ansiosta laitetta on hevyt ja helppo käsitellä. ..
879.00 € 1,000.00 €
Veroton hinta:708.87 €
Näytetään 1 - 4 (Yhteensä 4. Sivuja 1.)
Sivustomme käyttää evästeitä asiakaspalvelumme parantamiseksi. Tietosuojaseloste.