Menu
Your Cart

Pystyakselimoottorit

Tutustu laadukkaisiin pystyakselimoottoreihin, jotka ovat yleisimmin käytössä ruohonleikkureissa. Bensiinikäyttöiset, ilmajäähdytteiset, paikallismoottorit. Tutustu myös uusiin ruohonleikkureihin ja käytettyihin ruohonleikkureihin.

Pystyakselimoottorit ovat keskeisiä komponentteja monissa puutarhalaitteissa, erityisesti ruohonleikkureissa. Niiden suunnittelu mahdollistaa tehokkaan voimansiirron ja kompaktin rakenteen, mikä tekee niistä ihanteellisia käytettäväksi kodin puutarhassa. Ruohonleikkurin moottorin valintaan vaikuttavat monet tekijät, kuten teho, käyttöikä ja ylläpidon helppous.

Kun puhutaan pystyakselimoottoreista, on tärkeää korostaa niiden suorituskykyä ja kestävyyttä. Nämä moottorit on suunniteltu kestämään ankaria olosuhteita ja tarjoamaan luotettavaa tehoa mm. leikkuutyöhön. Energiataloudellisuus ja vähäiset päästöt ovat nykypäivän moottoreiden keskeisiä ominaisuuksia, jotka vastaavat ympäristötietoisten kuluttajien tarpeisiin.

Ruohonleikkurin moottorin valinnassa kannattaa huomioida myös huollon ja korjausten helppous. Markkinoilla on monia malleja, jotka on suunniteltu modulaarisiksi, jolloin yksittäisten osien vaihtaminen on yksinkertaista. Tämä pidentää laitteen käyttöikää ja vähentää kustannuksia pitkällä aikavälillä.

Tehokkaan ruohonleikkuun takaamiseksi on tärkeää valita oikea moottori, joka soveltuu leikattavan alueen kokoon ja maaston luonteeseen. Pystyakselimoottorilla varustetut ruohonleikkurit tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn ja käyttömukavuuden, olipa kyseessä sitten pieni kotipiha tai suurempi puutarha-alue. Investoimalla laadukkaaseen moottoriin varmistetaan ruohonleikkurin pitkä käyttöikä ja parannetaan puutarhanhoitokokemusta.

Briggs & Strattonin pystyakselimoottorit ovat luotettavia

Briggs & Strattonin pystyakselimoottorit edustavat alansa huippua, tarjoten luotettavuutta ja suorituskykyä vaativiin olosuhteisiin. Valikoimasta löytyy useita malleja, jotka soveltuvat eri käyttötarkoituksiin, olipa kyseessä sitten pienimuotoinen puutarhanhoito tai suuremmat maisemointiprojektit.

22 hv Intek V-Twin OHV -moottori on erinomainen valinta, kun tarvitaan voimaa ja tehokkuutta. Sen kaksisylinterinen rakenne takaa tasaisen käynnin ja vähentää tärinää, mikä parantaa käyttömukavuutta. Bensapumppu ja painevoitelu takaavat moottorin luotettavuuden ja pitkän käyttöiän, ja sähköstartti lisää käyttömukavuutta.

17,5 hv Intek OHV -moottori on suunniteltu korvaamaan vanhat sivuventtiilimoottorit, tarjoten paremman suorituskyvyn ja tehokkaamman polttoaineen kulutuksen. Painevoitelujärjestelmä ja bensapumppu varmistavat moottorin kestävyyden ja suorituskyvyn myös haastavissa olosuhteissa.

10,5 hv Powerbuilt OHV -moottori on loistava valinta peruskäyttöön, tarjoten luotettavaa suorituskykyä ja helppoa asennusta. Sopii erinomaisesti korvaamaan vanhat moottorit, tarjoten samalla päivitetyn suorituskyvyn ja kestävyyden.


Merkki: Briggs & Stratton Tuotenro: BS31Q507-0012
Laadukas Briggs & Strattonin 4145E OHV pystyakselimoottori. Sopii suoraan vastaavan kansiventtiili-moottorilla olevien B&S ajoleikkurimoottorien tilalle. Mikäli asennetaan vanhan sivuventtiilimoottorin tilalle on pakoputken käyrä  rakennettava uudestaan, koska kansiventtiili-moottoreiss..
860.00 € 929.00 €
Veroton hinta:693.55 €
Merkki: ProForest varaosat Tuotenro: PFVMO1P92F-FP
Polttoainepumppusarja 1P92F ProForest moottorille. ProForest alkuperäisosat. Sisältää tarvittavat muutososat joilla moottori muutetaan bensapumpulliseksi versioksi niihin laitteisiin joissa bensapumppua käytetään...
89.00 €
Veroton hinta:71.77 €
Näytetään 1 - 2 (Yhteensä 2. Sivuja 1.)